VIDEO Accident ciudat cu un căruţaş beat şi un şofer fugit de la faţa locului

opel corsa accident ambulanta botosani2Un accident ciudat s-a petrecut, joi seară, între un autoturism Opel Corsa şi o căruţă.

like facebookEvenimentul s-a petrecut în localitatea Orăşeni Deal când o căruţă ce venea de pe câmp a ieşit în drumul judeţean şi a vrut să facă stânga, însă a fost lovită de un Opel Corsa ce circula dinspre Botoşani spre Vorona. În urma impactului căruţa a fost ruptă şi întoarsă la 180 de grade.

caruta accident  botosani1Căruţaşul şi şoferul acuzau uşoare dureri şi au solicitat ambulanţa la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital după ce au fost consultaţi pe loc.

Până la sosirea echipajului de poliţie şoferul, Constantin Ababei, de 45 de ani, a plecat de la faţa locului. În paralel poliţiştii l-au testat cu apartul etilotest pe căruţaş, Mihai Babei, şi a rezultat o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

carutas accident oraseni dealO altă ciudăţenie a accidentului a fost că în căruţă mai era în tânăr care s-ar fi lovit mai serios în urma impactului, însă a luat-o la fugă imediat după impact. Poliţiştii îl căutau pe şofer şi aşteptau să vadă dacă îl încadrează la fugă de la locul accidentului, în condiţiile în care vreunul dintre cei implicaţi necesita îngrijiri medicale.

caruta accident  botosani2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *