Juriul emisiunii NextStar, impresionat de vocea botoșănencei Karina Todireanu. Vezi ce a făcut în concurs!

karina todireanuKarina Todireanu, botoșăneanca prezentă, joi seara, la emisiunea NextStar, a uluit cu vocea sa. Ediția de joi a fost ultima șansă a copiilor de a accede în marea finală a competiției.  Copila a cântat pe scena NextStar o piesa de la Jessie J, respectiv „Masterpiece”, o piesă deloc ușoară pentru cei 13 ani cât are Karina.

Atât Lora, cât și Pepe au rămas gură cască odată ce botoșăneanca a început să cânte și toți s-au arătat încântați că micuța artistă s-a mișcat natural și extrem de dezinvolt. Connect-r a spus chiar că i-a plăcut și că se aștepta, provenind din festivaluri, să arate cu mâna soarele în timp ce cântă,  comentând astfel gesturile statice ale copiilor care cântă.

Când și-a început evoluția muzicală, publicul s-a ridicat în picioare și a început să aplaude. Lora a declarat chiar în timp ce Karina cânta: ‘‘Se vede că este rebelă, are mișcări originale, face ce simte. E o rebelă”.  Connect-R nu-și mai revenea din uimire pentru evoluția tinerei și repeta mereu: „E adevărată!” sau „Gravă gacica asta!” . Pe pagina de Facebook a emisiunii Karina a fost caracterizată astfel „Karina e un copil de aur! Fetița a
făcut un mega show, marca Jessie J, pe scena”. 
„Karina are un timbru foarte special, frumos și se transformă atunci când ajunge la microfon”, a mai spus Lora despre botoșăneanca Todireanu Karina.

În filmul de prezentare al adolescentei realizat chiar în casa ei, realizatorii au ales să-i pună în evidență și cealaltă preocupare, adică jurnalismul pe care îl practică încă din anul 2011 la ziarul Buzz, singura publicație scrisă de copii și adolescenți în Botoșani. Astfel, copila a povestit despre experiențele petrecute la ziar, despre momentul în care a început și a simulat chiar interviuri pentru a arăta astfel că este pasionată și de jurnalism.

Karina nu a intrat în finala concursului, însă la fel s-a întâmplat și în sezonul trecut cu Isabela Pamparău. Inițial nu a intrat în finală, iar la doua șansă dată de producătorii emisiunii a uimit,  cucerind trofeul emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *