Primari și directori ai instituțiilor de cultură instruiți cum să acceseze fonduri europene

fonduri europene directoriDoi reprezentanți ai Ministerului Culturii au prezentat, joi, la Botoșani, reprezentanților de primării și instituții de cultură informații cu privire la accesarea de fonduri de la Uniunea Europeană pentru promovarea cetăţeniei europene.

like facebookProgramul „Europa pentru cetateni” are ca scop sa crearea de legaturi intre cetațeni și Uniunea Europeana prin oferirea unor instrumente de promovare a cetațeniei europene active.
Agenda include prezentarea de informații generale referitoare la Programul Europa pentru cetățeni, înscrierea în portalul participantului. Grupul țintă pe care l-am avut în vedere este constituit din autorități ai administrației publice locale din județul Botoșani, operatorii culturali din județ, Camera de Comerț Botoșani, organizațiile patronale și cele sindicale”, a spus prefectul Costică Macaleți.

Acţiunea de informare este parte a planului de acţiuni al Instituţiei Prefectului pentru promovarea accesării fondurilor europene în anul 2015.

primari la prefectura

fonduri europene directori 1

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *