O botoșăneancă va fi în seara aceasta la emisiunea NextStar de la Antena1

karina todireanuȘi în acest sezon o botoșăneancă va fi prezentă la celebrul show de talente NextStar de la Antena1. Asta după ce sezonul trecut concursul a fost câștigat de o altă botoșăneancă respectiv Isabela Pamparău de 13 ani.

De data aceasta în competiția din juriul căruia fac parte Lora, Vasile Muraru, Pepe, Connect-R și Maria Cârneci, va intra  Karina Ioana Todireanu de 13 ani, elevă a Liceului de Artă Ștefan Luchian, cu multe premii la festivalurile de muzică românească din țară.

Apariția ei în concurs va fi chiar în ediția din această seară care va începe la Antena 1 de la ora 20.30.

Copila se pregătește muzical cu profesoara Anca Apetroaie de la Iași și are un șir lung de premii obținute la concursurile muzicale desfășurate în țară.

Numai anul acesta a câștigat premiul I la Festivalul Mărțișor Dorohoian și Festivalul Pentru Voi Muguri Noi de la Buzău, acesta din urmă dedicat regretatei Mihaela Runceanu.  Karina se bucură și de o apariție apreciată de oameni importanți din muzică la Festivalul Mamaia Copiilor.

Dincolo de muzică, adolescenta, acum în clasa a VII-a, își dedică timpul liber și activităților jurnalistice, scriind la singurul ziar pentru copii din Botoșani, Buzz, unde deține chiar și o rubrică de promovare a talentelor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *