Salvat din ştreang de mamă, mort pe patul de spital!

spitalul municipal dorohoiTânărul de 23 de ani care a încercat să se spânzure pe 24 aprilie a murit miercuri în Spitalul Dorohoi. Timp de aproape trei săptămâni medicii s-au chinuit să-l stabilizeze deşi starea lui era critică.

”Este un pacient care care nu se alimentează corespunzător, are tulburări de glutiție. Poate rămâne cu sechele pe viață. Vom găsi o modalitate pentru a fi alimentat acasă, cu tratament la domiciliu. A rămas cu deficiențele neurologice, tulburări de deglutiție, presiune traumatică datorită lanțului de ștrangulare”, declara imediat după incident Stelian Gherasim, managerul Spitalului Dorohoi.

Reamintim că tânărul a fost salvat în ultima clipă din ştreang de mamă, ajungând la această decizie după o ceartă la telefon cu iubita. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii după ce au efectuat o anchetă la faţa locului. Băiatul a dispărut brusc din casă şi s-a dus în pod unde a fost găsit la timp de propria mamă care i-a desfăcut funia. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Dorohoi. Medicii au reuşit să-l stabilizeze şi au precizat că acesta se afla în comă de gradul III.

Poliţia Dorohoi a deschis un dosar penal care cercetează condiţiile în care a survenit decesul.

„Am solicitat efectuarea necropsiei dpă care vom dispune soluţie procedurală”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

De la începutul anului în judeţ au avut loc 15 sinucideri prin spânzurare şi alte trei tentative.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *