Primăria execută noi lucrări de reparații și întreținere străzi

lucrare reparatii trotuareInstituția Primarului Municipiului Botoșani aduce la cunoștința cetăţenilor faptul că în oraș continuă lucrările de reparații și întreținere a străzilor. Astfel, se efectuează intervenții pentru reparații și întreținere în zona Piața Viilor din municipiu.

Lucrările de reparații presupun intervenții ample și constau în: refacere trotuare (cu borduri și pavele), refacere carosabil şi căi de acces aferente, precum și construirea de rampe acces pentru persoanele cu dizabilitati, asigurarea scurgerii pentru apa pluvială. Valoarea estimată a lucrărilor este de 650.000 lei.

Continuăm în luna mai procesul de modernizare a arterelor rutiere din municipiu. Au loc intervenții de reabilitare și întreținere a străzilor, obiectivul nostru pe termen lung fiind acela de a îmbunătăți infrastructura de la nivelul întregului oraș, prin intervenții punctuale.”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

lucrari reparatii trotuare 1În zona Piața Viilor au loc, de asemenea, și lucrări în vederea extinderii sistemului de iluminat public. Aceste lucrări constau în: montarea a cinci stâlpi de iluminat hexagonali de 4 m, având corp de iluminat cu lampă de sodiu, pozarea în subteran a 290 m cablu de alimentare cu ţeavă de protecţie, pat de nisip şi bandă avertizoare, montarea unui corp pe stâlpul existent, dar și alimentarea şi repoziţionarea unuia existent. Valoarea aproximativă a acestei investiții este de 38.000 lei.

          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *