Țigări de contrabandă ascunse în bagajele personale

tigari bagajPoliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrători vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, 2.040 de ţigarete, în bagajele personale ale unui cetăţean român, care intenţiona să le introducă ilegal în România.

În data de 12 mai, în jurul orei 21.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Sorin B., în vârstă de 47 ani, la volanul unui autoturism marca VW înmatriculat în România.

like facebookPoliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport şi al bagajelor, în urma căruia au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele personale ale bărbatului, 2040 ţigarete diverse mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 455 lei, şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de cu 5000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *