Catalin Flutur: Sper ca Biroul Politic Național al PNL să nominalizeze un coleg din Botoșani pentru co-președinte

catalin flutur pdl vot botosaniCo-președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, își dorește ca Biroul Politic Național al PNL să nominalizeze o persoană de la Botoșani pentru cea de-a doua  funcție de co-președinte, lăsată liberă prin demisia lui Florin Țurcanu. El spune că ar fi mai simplu să lucreze cu un liberal de la Botoșani. Flutur va discuta săptămâna viitoare cu co-președintele interimar Marian Petrache despre problemele din organizație.

like facebookAvem Consiliul Național al PNL, săptămâna viitoare, la Pitești. Vom discuta acolo probleme privind organizația. Sper ca Biroul Politic Național să nominalizeze un coleg din Botoșani. Ne-ar fi mult mai simplu să lucrăm. Este decizia dumnealor și important este să existe un copreședinte ca să putem lucra, pentru că deciziile de convocare a CJEX, a Biroului Politic Județean se iau prin consens de cei doi copreședinți”, a spus Flutur.

Maria Petrache poate rămâne la conducerea PNL Botoșani până în 2017, dacă nu va fi numită o altă persoană de la centru în locul acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *