Elevă a Liceului Tehnologic de Cooperație Botoșani, la Campionatul Mondial de Box din Taiwan

box femininO tânăra de 16 ani  a fost cooptată în lotul național juniori de box feminin pentru participarea la Campionatul Mondial de Box de la Taipei, Taiwan care se va desfășura în perioada 12 – 25 mai, 2015.
Aciobăniței Cristina Mădălina este elevă a Liceului Tehnologic de Cooperație Botoșani, în clasa a IX-a și se află în evidența Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani ca beneficiind de o măsură de protecție specială. Practică sport de performanță de la o vârstă fragedă și a participat de-a lungul timpului la numeroase competiții sportive, obținând diferite premii. Cea mai recentă performanță este câștigarea Cupei României la Box feminin, juniori, în luna februarie, 2015.
like facebookTalentul, ambiția și dorința de a face performanță împreună cu profesionalismul antrenorilor de la Clubul Sportiv Botoșani, unde se antrenează, au ajutat-o să obțină aceste performanțe deosebite și să se bucure de un succes binemeritat”, susține dan Șlincu, directorul DGASPC.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *