Botoşăneancă de 18 ani, la furat cu iubitul

uniforma politist si masina politiePoliţiştii suceveni au efectuat o percheziţie, luni, în baza mandatului de percheziţie emis de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi, la locuinţa unui bărbat de 24 ani, din municipiul Rădăuţi, bănuit de mai multe furturi.

Potrivit poliţiştilor, a fost probată activitatea infracţională a acestuia, precum şi a unei femei de 18 ani, din comuna Ibănești, judeţul Botoșani, fără forme legale în comuna Volovăț, concubina acestuia. Aceştia sunt bănuiţi că au spart două societăţi comerciale şi două locuinţe, scrie Suceavanews.ro.

De asemenea, a fost identificat şi un minor de 16 ani din comuna Lunca, judeţul Botoșani, fiind probată și activitatea infracțională a acestuia. În perioada 11-27 aprilie 2015, acesta  a pătruns într-o locuință din municipiul Rădăuți, de unde a sustras bunuri în valoare de 2500 lei, reprezentând scule electrice. Bunurile au fost recuperate în proporție de 90% și au fost restituite proprietarului.

„Față de bărbatul de 24 de ani a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea a patru acte materiale privind săvârșirea a două tentative de furt și două infracțiuni consumate comise în perioada 22.12.2014-28.04.2015 și a fost emisă ordonanța de reținere şi introdus în arestul IPJ Suceava”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *