Banii alocați județului pentru continuarea lucrărilor de infrastructura locală, insuficienți

drumul Cristinesti -Racovat, inainte de inceperea lucrarilor de modernizareMai mulți primari din județ s-au plâns la Consiliul Județean că banii alocați de Ministerul Dezvoltării la începutul anului pentru continuarea lucrărilor de infrastructură sunt insuficienți. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, spune că o primărie din județ a primit 400.000 lei pentru modernizarea unui drum, iar lucrarea este de 1,8 milioane lei.

El a afirmat că, date fiind aceste condiții, se vor face memorii și noi documentații care vor fi trimise la Ministerul Dezvoltării pentru suplimentarea sumelor.

like facebookSunt semnale de la două-trei primării unde lucrările contractate depășesc sumele care au fost alocate prin OUG 28 prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Vom avea o discuție cu domnii primari și vrem să facem memorii fundamentate, iar în iunie să mergem și să cerem sume mai mari decât cele care ne-au fost alocate, să ne punem în acord cu situația din teren”, a spus Sorescu.

Consiliul Județean Botoșani a primit de la Ministerul Dezvoltării peste 280 miliarde lei vechi pentru modernizarea unor drumuri, dar și pentru lucrări de investiții în infrastructura locală. O parte din bani au venit cu destinație specială.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *