Băutura e de vină! S-a îmbătat, a luat un par şi a distrus un Audi A4

audi-a4-avariatUn bărbat din Botoșani a ajuns să îşi piardă minţile la băutură, distrugând cu un par mașina unui vecin. Autorul isprăvii este un bărbat din comuna Vorona, Mihai Pinciuc, care a ajuns să fie condamnat la patru luni de închisoare cu executare, în baza unui mandat emis de instanța din Botoșani.

like facebookFapta s-a întâmplat în toamna anului 2011, când bărbatul a băut împreună cu un amic. După ce s-a înserat, a intrat în curtea unui consătean, Vasile Ungureanu, şi a început să lovească cu un par maşina acestuia ce era parcată în faţa casei. Proprietarul maşinii a auzit zgomotele şi a ieşit afară, însă deja autoturismul era puternic avariat. Luneta era distrusă, geamurile laterale la fel, portierele zgâriate şi capota avariată.

Proprietarul a sunat la Poliţie şi oamenii legii l-au găsit pe făptaş la locul faptei. Audiat, Mihai Pinciuc a pus totul pe seama băuturii, însă în instanţă şi-a schimbat declaraţia spunând că nu a băut nimic. Pe lângă condamnarea la închisoare, judecătorii l-au obligat să achite şi daunele provocate maşinii, respectiv 4.300 de lei.

Decizia nu este însă definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *