Rambo băgat după gratii de judecători

arestat de politieJudecătorii Tribunalului Botoșani l-au băgat după gratii pe Rambo pentru trafic cu ţigări. Este vorba despre un cetăţean ucrainean, Olgeg Slivca, poreclit după eroul filmelor de acţiune, iar conform procedurilor judiciare este citat şi după poreclă.

like facebookAcesta a fost arestat preventiv încă din luna februarie, însă a depus nenumărate cereri de înlocuirii măsurii cu una mai blândă, toate respinse până acum de judecători. Ucraineanul îşi pune speranţele în judecătorii suceveni de la Curtea de Apel Suceava ce au programat pentru luni o contestaţie a sa depusă împotriva deciziei Tribunalului Botoşani.

Procurorii DIICOT au destructurat în luna ianuarie, după o monitorizare de jumătate de an, gruparea formată din doi cetăţeni ucrainieni, Serghei Jitari şi Oleg Slivca precum şi din botoşănenii Andrei Seliman, Alin Lupaşcu, Turodică Nicuşor Câşlariu şi Ionuţ Andrei Dărăbănianu. Ultimii patru sunt din localităţile Cotu Miculinţi, Coţuşca şi Horia.

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai-noiembrie 2014 gruparea a introdus în ţară ţigări de contrabandă în cantităţi uriaşe. În perioada monitorizată s-a reuşit confiscarea a 16.400 de pachete.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *