Un tânăr din Botoșani a produs un accident mortal în județul Vaslui

Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

O femeie de 70 ani din comuna Micleşti a decedat în urma unui accident, sâmbătă seară, pe DN 24,  în centru comunei Soleşti. În jurul orelor 21,30, septuagenara s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal din faţa Primăriei.
În timp ce se deplasa pe trecerea de pietoni, bătrâna a fost acroşată de un autoturism condus de un tânăr de 28 ani, din judeţul Botoşani.

like facebook La locul accidentul, s-a deplasat poliţiştii Serviciului Rutier şi un echipaj de la Ambulanţă.  La prima evaluare, starea victimei, nu părea foarte gravă, diagnosticul iniţial stabilit de medici fiind de fractură gleznă dreapta. Ulterior, pe timpul nopţii, starea acesteia s-a agravat, bătrâna decedând, ca urmare a leziunilor interne. Conducătorul auto, Ionuţ Iostin, a declarat poliţiştilor că a obserservat-o cu întârziere, nereuşind să o evite. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

”Pe numele tânărului de 28 ani, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.”, a declarat Alina Tonică, respondabil mass media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Vaslui.

Sursa: Adevărul de Vaslui

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *