Peste 15.000 de bonuri depuse pentru Loteria Fiscală. La ce suma ar putea ajunge premiul fiecaruia

bonuri fiscaleAproximativ 15.000 de bonuri au fost depuse la ANAF, pana pe data de 30 aprilie 2015, de catre romanii care vor sa puna mana pe o parte din premiul de 1.000.000 de lei.

Prima extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale a avut loc pe 13 aprilie, fiind luate in considerare bonuri pentru cumparaturi platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar. In urma extragerii au fost declarate castigatoare bonurile fiscale in valoare de 6 lei emise pe data de 7 februarie.

De atunci, mii de romani au mers sa depuna bonuri la ANAF, sperand la o parte cat mai mare din premiul de 1.000.000 de lei. Totusi, cu fiecare zi care a trecut suma, pe care ar urma sa o primeasca fiecare castigator s-a micsorat considerabil.

like facebookAutoritatile au anuntat ca, potrivit ultimei actualizari, facute pe data de 30 aprilie 2015, peste 15.000 de bonuri au fost depuse la ANAF. Astfel, premiul a ajuns in jurul sumei 65 de lei. De asemenea, norocosii castigatori mai au sansa de a depune bonurile pana pe 13 mai, astfel ca suma ar putea fi si mai mica de atat. O veste buna a venit insa de la ministrul Finantelor, care a promis ca urmatoarea loterie a bonurilor va fi una mai atractiva.

Plata castigurilor va fi facuta de Ministerul Finantelor in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

Loteria va fi organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de Sarbatori.

Sursa: Stirile ProTV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *