Clipe de coşmar pentru o femeie din Dorohoi: A fost bătută şi violată de propriul frate

violO femeie de 43 de ani din Dorohoi a trecut joi prin clipe de groază, iar calvarul ei s-a terminat abia vineri după ce propriul frate care a violat-o timp de trei ore, a supus-o la perversiuni și a bătut-o a fost capturat de Poliția Dorohoi.

Cazul rupt parcă din filme a fost înregistrat joi dimineață când un alt frate al femeii batjocorite a dat totul în vileag la Poliție. Mai exact, miercuri noaptea femeia însoțită de Ioan C. de 47 de ani, fratele ei, recidivist, condamnat în trecut pentru fapte cu violență și furturi, au condus la autocar o rudă care pleca în străinătate. Cum Ioan C. era încălzit de aburii alcoolului, la întoarcere, în drum spre casă, acesta a tras-o cu forța în spațiile fostei fabrici de pâine din cartierul Plevna, unde a aruncat-o peste o grămadă de cărămizi și a necinstit-o.

Femeia a declarat că timp de trei ore, sub amenințarea fratelui, a fost violată și supusă pervesiunilor. Ea a fost lăsată la final aproape inconștientă în hala dezafectată, iar fratele s-a făcut nevăzut. Legiștii care au expertizat femeia au constatat că aceasta are nevoie de 10 zile de îngrijire medicală și a suferit mai multe fisuri la nivelul anusului și al vaginului. Mai mult, din cauza traumatismelor suferite, în timp ce scria declarația la Poliție, victimei i s-a făcut rău iar ofițerii au chemat de urgență o ambulanță.

like facebookA fost adusă o femeie care susținea că a fost victima unui viol și a fost diagnosticată cu multiple traumatisme și echimoze pe spate, în zona plămânilor. După ce a fost investigată radiologic s-a constatat că nu a suferit leziuni osoase. Femeia a precizat că loviturile de pe spate au fost produse în timpul agresiunii fiind zdrobită de o grămadă de cărămizi”, a declarat Valerian Andrieș,medicul chirurg de gardă care a preluat pacienta.

Imediat după ce fapta a fost reclamată, Biroul de Investigații Criminale a demarat o serie de acțiuni specifice iar după nici 24 de ore de scotociri, violatorul a fost găsit ascuns în casa unei foste concubine. Vineri, violatorul a fost reținut și prezentat magistraților dorohoieni cu propunere de arestare preventivă. ”Propunerea procurorilor a fost însușită de magistrați, în consecință Ioan C. a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a declarat pentru OPINIA municipiului Dorohoi, comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *