Ziua Europei, marcată la Prefectură de zeci de elevi. Olimpicii naționali, premiați

ziua europei 1Ziua Europei, marcată în fiecare an pe 9 mai, a fost sărbătorită în avans la Instituția Prefectului Botoșani de zeci de elevi și cadre didactice, autorități locale, parlamentari. În cadrul evenimentului s-a vorbit despre semnificația acestei zile, după care prefectul Costică Macaleți a oferit diplome și cărți elevilor olimpici.

like facebookVreau să mulțumesc Instituției Prefectului pentru că și în acest an Ziua de 9 mai se sărbătorește aici, împreună cu reprezentanți ai școlii botoșănene. Domnule prefect, vă rog să primiți din partea cadrelor didactice și elevilor din județul Botoșani mulțumiri pentru că în ultima perioadă Instituția Prefectului și-a deschis aproape zilnic ușile pentru școală, pentru că ne sprijiniți și pentru că diseminați valorile învățământului botoșănean”, a spus Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Prefectul județului a spus că și-a dorit ca acest eveniment să se desfășoare în prezența elevilor. Pe holul Palatului Administrativ au fost realizată și o expoziție despre Uniunea Europeană.

 

ziua europei

ziua europei 3

ziua europei 2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *