Administrația Flutur va fi chemată în instanță de actuala administrație locală. Vezi motivul!

Primaria BotosaniExecutivul Primăriei Botoșani intenționează să se îndrepte în instanță împotriva fostei administrații în cazul în care problema privind corecțiile financiare aplicate municipalității pe mai multe proiecte europene nu va fi rezolvată la nivel central. Municipalitatea a primit o corecție de 16 milioane lei pe proiectul de termoficare, însă trebuie să mai plătească o corecție financiară în urma derulării proiectului privind modernizarea șoselei de centură.

like facebookVom merge cel mai probabil în instanță și ne vom îndrepta împotriva fostei conduceri, pentru că sumele sunt extrem de mari, iar impactul este unul deosebit pentru tot ceea ce înseamnă investiție în municipiul Botoșani. Se poartă discuții pentru a nu afecta bugetul pe care îl avem pentru partea de investiții. Dacă nu reușim la București, ne vom îndrepta împotriva fostei administrații. Să răspundă pentru aceste corecții financiare. Sunt o serie de aspecte care trebuiesc clarificate: de ce s-a ajuns la aceste corecțiii financiare, să vedem dacă există o vinovăție voită sau nevoită, pentru că impactul este unul deosebit de important”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Numai corecţia financiară de pe termoficare reprezintă bugetul Primăriei Botoşani pe investiţii locale pe mai mult de doi ani. Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, se află din nou la București pentru a purta discuții pe această temă.

One thought on “Administrația Flutur va fi chemată în instanță de actuala administrație locală. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *