Viceprimarul Cosmin Andrei: Consilierii PNL nu fac decât să asigure o prezență pentru boicotarea proiectelor municipiului Botoșani

cosmin andrei 1Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, i-a acuzat pe consilierii liberali de boicot. Acesta a spus că liberalii nu fac decât să asigure o prezență pentru boicotarea proiectelor municipiului Botoșani, lucru dovedit, mai spune viceprimarul, prin gestul lor de a nu participa la ședință fără un motiv întemeiat.

Ședința a fost condusă magistral de domnul Țurcanu, care a fost cel care a dat tonul acestui boicot, în primul rând la adresa botoșănenilor, apoi o totală lipsă de respect față de mine, care am făcut un efort deosebit să ajung la ședință, față de colega lor care trebuia să fie validată în ședința de CL”, a spus Cosmin Andrei, care a afirmat totodată că a fost nevoit să ajungă la ședința programată la ora 11.00, după un examen susținut la ora 8.00 la Bacău.

like facebookViceprimarul mai spune că ședința ordinară de CL programată inițial pe data de 30 aprilie a fost amânată din cauza grevei angajaților primăriei.

Am fost nevoiți să publicăm cu cinci zile înainte și ordinea de zi. Probabil e vremea frumoasă și concediile pe care le au programate au făcut să amâne ședința de CL”, a adăugat Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *