O tânără, de 24 de ani, a vrut să se sinucidă după ce casa în care locuia a fost mistuită de flăcări

pastileO tânără de 24 de ani a ajuns la disperareşi a încercat, joi, să se sinucidă înghiţind un pumn de pastile. Tânăra, din Mileanca, a înghiţit pe nerăsuflate toate comprimatele găsite în casă ajungând să îngurgiteze până şi o doză consistentă de anticoncepţionale.

like facebookEa a fost găsită inconştientă de soţ care a sunat la 112. Potrivit anchetei, familia a rămas sub cerul liber de ceva vreme după ce casa a ars într-un incendiu violent. Părinţii i-au promis că o va ajuta cu o sumă de bani în valută însă joi a aflat că aceştia nu mai pot onora promisiunea.

Văzându-se în imposibilitatea de a începe reconstrucţia casei, tânăra a decis să încheie sopcotelile cu viaţa. Medicii Spitalului Dorohoi susţin că starea tinerie este acum stabilă. Locuinta  familiei din comuna Mileanca a fost distrusa partial intr-un incendiu izbucnit din cauza unui cos de fum deteriorat.Spre locul indicat s-au deplasat doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi, cu doua autospeciale cu apa si spuma, precum si membrii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta Darabani si Mileanca.

La sosirea garzii de interventie, ardea o parte din acoperisul casei, cu pericol de propagare a flacarilor la bunurile din interior, precum si la un adapost de animale si un depozit de furaje. În timpul incendiului un tânăr de 24 de ani, ruda cu proprietarii, s-a intoxicat cu fum in timp ce incerca sa dea o mana de ajutor pentru stingerea incendiului. Aflat in stare de inconstienta, acesta a primit primul ajutor la fata locului de la pompierii dorohoieni.

Ulterior, a fost preluat de echipajul medical Serviciului Judetean de Ambulanta, dar a refuzat transportul la spital. Pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor au intervenit 27 de pompieri militari si voluntari, dar si cetateni, mai bine de o ora. Valoarea bunurilor protejate de foc se ridica la cca. 20.000 lei. Pagubele au fost estimate la aproximativ 13.000 lei.

Sursa OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *