Polițiștii, pe urmele unui minor dispărut de la o stână

plesca paul disparutPolițiștii desfășoară activități pentru găsirea unui minor din județul Botoșani,  care a dispărut de pe raza municipiului Rădăuți,  județul Suceava.

La  data de 1 mai, minorul PLEȘCA PAUL VALENTIN, în vârstă de 13 ani, domiciliat în comuna Albești, sat Jijia, județul Botoșani, a dispărut de la o stână amplasată pe raza municipiului Rădăuți, județul Suceava.

Minorul are 1,50 m înălţime, constituție astenică, aproximativ 45 de kg. greutate, părul șaten deschis, tuns scurt, ochi albaștri, fără semne particulare.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, pulover de culoare roșie, cămașă albă, pantaloni din stofă, de culoare gri și pantofi sport, în culorile verde și alb.

like facebookCea mai recentă fotografie pe care familia o deține a fost realizată când minorul avea vârsta de aproximativ 5 ani.

Persoanele care pot oferi informaţii pentru găsirea minorului sunt rugate să apeleze telefonic numărul unic de urgenţă  112, sau  să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *