Leo Grozavu, înaintea meciului cu CFR Cluj: Probabil va veni şi momentul vitoriei, sperăm chiar cu prima întâlnire

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani vede un meci greu în deplasarea de la Cluj. Partida, de duminică, împotriva CFR Cluj este văzută de Leo Grozavu ca fiind una echilibrată.

like facebookFaptul că FC Botoşani nu porneşte ca favorită este un avantaj în opinia tehnicianului pentru că elevii săi se pot mobiliza mai bine.

„Probabil va veni şi momentul victoriei, noi sperăm chiar cu prima întâlnire, cea de duminică. Meciul se anunţă dificil, deoarece CFR e o echipă puternică,cu jucători valoroşi şi sper ca acest lucru să ne mobilizeze şi pe noi, pentru că nu cred că ne vom prezenta la Cluj din postura de mare favorită, ceea ce ne conferă o stare de mobilizare accentuată. Şi în Giuleşti dacă am fi fost favoriţi poate am fi tratat meciul mai lejer. Aşa, nefiind favoriţi, mai mult ca sigur că ne vom mobiliza şi vom intra pe teren cu gândul să câştigăm. În momentul când eşti favorit normal că starea de relaxare poate să-ţi dăuneze”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al C Botoşani.

Partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani se va disputa duminică de la ora 16:00,fiind transmisă de Digi Sport 1 şi Look TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *