Accident cu două victime. Un şofer beat a spulberat patru maşini parcate în faţa unui hotel

accident premier pacea botosani4Un teribil accident a fost produs, miercuri noapte, de un tânăr, de 26 de ani, după ce s-a urcat băut la volan.

like facebookAcesta se afla la volanul unui Opel Vectra şi circula pe strada Pacea spre Sucevei.

În faţa hotelului Premier, din cauza vitezei excesive, el a pierdut controlul volanului şi a izbit un VW Transporter parcat la intrarea în hotel. Autoutilitara a fost proiectat în accident premier pacea botosani2alte două maşini parcate în spate, o Dacia Logan şi un Mercedes Vito, iar Opelul Astra s-a oprit în a patra maşină, un Mitsubishi, aparţinând firmei deputatului Costel Șoptică, pe care l-a proiectat în firma luminoasă a hotelului.

Acul ceasului care indică viteza pe bord se orpise la 120 km pe oră.

Şoferul, Andrei Precol, şi pasagerul de pe bancheta din spate a maşinii au suferit mai multe traumatisme fiind transportaţi, cu ambulanţa, la spital.

După ce l-au testat cu apartul etilotest, poliţiştii au descoperit că acesta s-a urcat beat la volan având o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

accident premier pacea botosani6accident premier pacea botosani5accident premier pacea botosani1accident premier pacea botosani

One thought on “Accident cu două victime. Un şofer beat a spulberat patru maşini parcate în faţa unui hotel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *