Tupeu maxim! A fost prins de patru ori conducând fără permis şi a cincea oară a făcut accident. Vezi ce a pățit!

Politia Rutiera la accident2Un bărbat, de 46 de ani, a dat dovadă de un tupeu incredibil după ce a fost prins de patru ori conducând fără permis, iar a cincea oară a produs un accident rutier şi a fugit de la faţa locului. Cristinel Cuibari, din satul Vlădeni Deal, comuna Frumuşica a fost prins prima dată conducând fără permis în luna noiembrie 2011, în timp ce se afla într-un autoturims Dacia şi mergea prin Vlădeni.

like facebookA doua oară a fost prins conducând un Fiat pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoşani, iar a treia oară în comuna Copălău. De fiecare dată bărbatul le arăta poliţiştilor un permis italian, însă acesta era fals. În august 2012, în timp ce se afla la volanul unui autoturism VW, a produs un accident în oraşul Flămânzi după ce s-a băgat în depăşirea unui camion şi a lovit o maşină parcată pe sensul opus.

A fugit de la faţa locului, iar un prieten de-al său ce era pe scaunul din dreapta le-a povestit anchetatorilor că înainte de a se urca la volan Cristinel Cuibari băuse o bere.

După ce l-au depistat şi l-au audiat poliţiştii aveau să afle o întreagă poveste. Bărbatul a muncit mai  mulţi ani cu soţia sa în Italia. Au făcut şcoala de şoferi împreună în ţara unde munceau, însă numai ea a obţinut permisul. El l-a cumpărat pentru 600 de euro de la un italian.

Ulterior a venit în ţară şi a încercat să obţină permis românesc, însă a dat de şase ori şi a fost picat de fiecare dată. După a renunţat şi arăta oamenilor legii doar pe cel italian. În cele din urmă s-a descoperit că acel permis italian avea seria permisului soţiei şi practic cetăţeanul care i l-a vândut i-a făcut un duplicat.

Cuibari Cristinel a ajuns să fie condamnat, definitiv, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *