Două botoșănence, pe podium la un festival dedicat Mihaelei Runceanu

karina todireanu codruta barariuDouă botoșănence au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului unui festival care a avut loc la finele săptămânii trecute. Evenimentul este dedicat regretatei cântărețe Mihaela Runceanu care, anul acesta, pe data de 4 mai ar fi împlinit 60 de ani.

Este vorba despre Festivalul international de muzica usoara pentru copii si tineret “Mihaela Runceanu – Pentru voi muguri noi” editia a – IV – a, desfășurat în perioada 1-3 mai.

Din Botoșani au participat Codruța Barariu și Karina Todireanu, ambele revenind acasă cu premii. Prima a participat la categoria superioară de vârstă, iar a doua la 12 ani. Codruța a obținut trofeul categoriei sale de vârstă, în timp ce Karina premiul I la categoria la care a karina todireanuparticipat. Ambele tinere interprete sunt pregătite de profesoara Anca Apetroaie.

Karina a inteprretat în concurs piesele „Rise like a Phoenix”– rep.international, melodia interpretată de Conchita la Eurovision anul trecut și  „Dor de viață” intepretată de  Aura Urziceanu. Codruța s-a prezentat în concurs cu piesele  „Iartă” din repertoriul Mihaelei Runceanu și „Drips Drops” din repertoriul international.

Din juriul concursului au facut parte: Dan Dimitriu – compozitor, Bogdan Dragomir – realizator programe Radio Romania, Dida Dragan, Silvia Dumitrescu, Carmen Aldea – compositor și textier,  Xenti Runceanu – compozitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *