Primarul Iaşiului şi-a trimis nepotul de la Dorohoi să-i ameninţe iubita

samsonPrimarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, s-a folosit de un botoșănean pentru a băga frica în iubita sa. El şi-a trimis nepotul de la Dorohoi să o ameninţe pe femeia de care era îndrăgostit. Cel puţin asta susţine iubita primarului, Adina Samson.

A trimis un borfaş în faţa blocului care m-a ameninţat cu moartea. Ulterior am aflat că era nepotul lui de la Dorohoi”, a declarat Adina Samson.

like facebookTanara de 33 de ani, sefa unui serviciu din primarie, sustine ca Gheorghe Nichita, originar și el din Dorohoi, ar fi agresat-o fizic si ca ar fi amenintat-o cu violul si chiar cu moartea. Nu numai ca o supraveghea cu ajutorul politistilor locali, dar, spune fosta iubita, ar fi pus si interlopi pe urmele ei.  Totul pentru ca ea a refuzat sa se marite cu el si, dupa ce conflictul a escaladat, a rupt relatia amoroasa, in toamna anului trecut.

In luna septembrie am comunicat domnului primar ca vreau sa inchei aceasta relatie sub toate aspectele, timp de doua luni de zile acesta m-a urmarit, m-a hartuit, m-a amenintat intr-o seara cand ma intorceam acasa cu sora mea. A trimis un borfas in fata blocului sa ma ameninte cu moartea. De ziua lui, de Sf. Gheorghe, m-a ameninta ca ma distruge si ca acesta va fi singurul lui scop in viata”, a spus Adina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *