Urban Serv vrea să administreze Depozitul ecologic de la Stăuceni

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniSocietatea Urban Serv intenționează să se asocieze cu o firmă din țară pentru a participa la licitația organizată de Consiliul Județean privind administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv Botoșani,  a declarat că poartă negocieri pe această temă cu o firmă din țară, însă nu a dorit să-i dea numele.

like facebookSuntem în faza în care lucrăm la documentația aferentă, la toate calculele care trebuiesc făcute. Trebuie să recunosc că prevederile caietului de sarcini sunt foarte dure în ceea ce privește obligațiile operatorului care va administra depozitul, și mă refer aici la obligațiile financiare. În momentul în care vom finaliza toate calculele aferente ofertei, vom lua decizia, noi și partenerii cu care purtăm discuția, dacă vom participa sau licitație”, a spus Drelciuc.

Groapa de gunoi de la Stăuceni a fost finalizată în iunie 2014, însă va fi funcțională după predarea – primirea bunurilor către operatorul de salubrizare licențiat, desemnat în urma procedurii de atribuire a contractului de delegare a gestiunii sau a hotărârii de dare în administrare.

Licitația pentru administrare depozitului are loc pe 27 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *