Fără Dumnezeu! A bătut o bătrână de 87 de ani pentru a-i lua banii

arestat cu catuse pe mainiO femeie de 87 de ani a fost bătută şi tâlhărită duminică noaptea de un tânăr de 23 de ani. Tâlharul s-a mulţumit doar cu 34 de lei pe care Adela B., din satul Slobozia, comuna Cordăreni, îi avea ascunşi sub faţa de masă, bani pe care i-a băut imediat ce a plecat de la ea. Potrivit anchetei poliţiştilor, tânărul a chefuit încă de sâmbătă seara iar după miezul nopţii şi-a adus aminte că vecina lui, la care a muncit în urmă cu câteva zile dispune de marafeţi. A intrat în curtea femeii şi dintr-o lovitură a reuşit să scoată din tocul uşii cele două foraibăre cu care femeia obişnuia să încuie uşa. A început să urle cerându-i bătrânii toţi bani din casă.

like facebookFemeia a vrut să aprindă becul moment în care autorul a lovit-o cu un corp contondent pesete braţ. Legiştii au stabilit să femeia necesită 2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar loviturile pot data din noaptea când aceasta a declarat că a fost tâlhărită. Bătrâna a reușit să salveze 250 de lei care erau ascunți într-o cutie sub pat.

Comuna a fost împânzită de poliţiştii Secţiei Rurale Dorohoi, iar ancheta părea una extrem de dificilă datorită reacţiei reticiente a sătenilor care s-au arătat zgârciţi în declaraţii. Lucrurile au început să prindă contur imediat ce un poliţişt a găsit în curtea femeii o pereche de ochelari de vedere care puteau aparţine autorului. În acest fel oamenii legii a ajuns la locuinţa tâlharului care a fost săltat de acasă.

„Contantin M. a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca procurorul de caz să propună arestarea preventivă a acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, a declarat, pentru Opinia de Dorohoi, comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *