Concurs național de poezie organizat de MAI. Vezi unde pot fi trimise lucrările!

Inspectoratul de politie judeteanCentrul Cultural al MAI desfășoară în perioada aprilie-mai 2015 cea de-a XXII-a ediție a Concursului național de poezie ” Copiii României creează”, derulat sub egida campaniei educaționale ”Carte-fereastră către cunoaștere”.

Concursul este structurat pe două etape, din care prima va avea loc la nivelul inspectoratelor județene de poliție și se adresează tuturor copiilor din țară, pe categorii de vârstă, respectiv 8-11 ani și 12-16 ani.

Proba de concurs constă în compunerea de poezii, având ca temă ”Primăvara-anotimp al renașterii”.

like facebookEtapa I se desfășoară la nivel județean, unde concurenții pot participa cu maxim 3 poezii. Fiecare lucrare va avea menționate pe verso următoarele date: numele instituției școlare, numele și prenumele concurentului,vârsta, clasa, adresa de domiciliu, localitatea, județul, respectiv numele profesorului responsabil din partea școlii, adresa de contact și numărul de telefon.

Etapa a II-a se va desfășura la Centrul Cultural al MAI-str. Mihai Vodă nr. 17, sector 5 București, în perioada 25-27 mai 2015, când va avea loc jurizarea poeziilor, urmând ca în data de 28 mai să fie anunțate rezultatele finale și transmise către structurile teritoriale. Concurenții calificați pentru etapa a II-a pot participa cu maxim 5 poezii, redactate în format A4, la 1,5 rânduri.

Lucrările vor fi transmise Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani- Biroul de presă, până la data de 15 mai 2015, pe adresa de email [email protected].

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *