Portariuc îl atacă pe fostul primar: „Domnul Flutur trebuie să spună dacă a ştiut de afacerile murdare din Primărie ale lui Alexa”

Flutur - PortariucPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a declarat că fostul edil al oraşului, Cătălin Flutur, are obligaţia de a le spune locuitorilor dacă a avut sau nu cunoştinţă de afacerile murdare ale fostului viceprimar Cătălin Alexa pentru care DNA a început urmărirea penală.

Botoşănenii au dreptul să ştie adevărul despre implicarea domnului Flutur în acest caz. Fie nu a ştiut de acțiunile frauduloase ale fostului viceprimar, şi atunci înseamnă că habar nu avea ce se întâmpla în instituţia pe care o conducea, fie a ştiut, iar atunci va trebui să explice la DNA de ce a permis acest lucru. Deci, ori vorbim de un management iresponsabil, ori  de complicitate la faptele pentru care este acuzat Cătălin Alexa”, a declarat Ovidiu Portariuc.

like facebookPrimarul municipiului Botoșani a reamintit promisiunea sa din campanie de a colabora cu instituțiile statului pentru a pune capăt corupției din primărie.

Una din promisiunile mele din campanie a fost combaterea corupției din administrația orașului, care înflorise în jurul domnului Cătălin Flutur. Am pus la dispoziția organelor de anchetă toate informațiile pe care mi le-au solicitat și voi oferi tot sprijinul celor în drept pentru a face lumină în modul în care au fost administrați banii orașului”, a declarat primarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *