Vezi ce filme rulează la CineGrand în perioada 1-7 mai!

FB 1-7 mai 2015CineGrand vine cu o nouă ofertă pentru prima săptămână a lunii mai. Astfel, iubitorii de filme au la dispoziţie 15 producţii, de la dramă, SF, animaţie până la comedie.

like facebookThe Age of Adaline este una dintre noutăţile propuse de cinematograf. Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna.

O altă producţie ce este apreciată de critici este A little Chaos. O dramă romantică care o are în centrul său pe Sabine De Barra, un designer cu o personalitate puternică şi talent peisagistic, care este aleasă pentru a construi una dintre principalele grădini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. În noua sa poziţie de putere şi influenţă, ea contestă barierele de gen şi de clasă în timp ce, de asemenea, se va implica profesional, dar şi romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea fiind presărate din belşug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.

Iubitorii de film pot urmări în continuare producţii ca The Avengers: Age of Ultron, Child 44, Cel Ales, Cut Bank.Danny Collins sau Paul Blart: Mall Cop 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *