Monden! Una dintre cele mai apreciate manechine din Botoşani a primit un cadou special de ziua ei

lavinia masinaCunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate manechine din Botoşani, Lavinia Furtună, botoşăneanca care a fost la un pas să câştige concursul Next Top Model by Cătălin Botezatu, şi-a sărbătorit de curând ziua de naştere.
Deşi nu pare, Lavinia nu se dă în vânt după cadourile scumpe. Ştie să aprecieze orice primeşte, mai ales că în mai toată adolescenţa sa a muncit pentru a se întreţine şi a învăţat să preţuiască banul şi să se bucure de orice e dăruit din inimă.

like facebookPoate tocmai de aceea, când se aştepta mai puţin, cadoul primit de ziua sa din partea părinţilor a lăsat-o fără cuvinte. Lavinia a primit un autoturism Peugeot 206.

lavinia masina2„Eu îmi doream de mai de mult timp o maşină, o conduceam pe a părinţilor mei, dar îmi doream una a mea. Şi le-am spus părinţilor că aş vrea să îmi cumpăr, aş strânge bani să îmi iau, dar ei au zis să mai am răbdare că nu se poate totul aşa dintr-o dată. Apoi, cu două zile înainte de ziua mea, care a fost luni, dar eu mi-am serbat-o sâmbătă, mă tot întrebau ce maşină mi-aş dori. Mă gândeam că poate vor să îmi cumpere, dar eram în dubii. Oricum nu mă aşteptam chiar să o primesc de ziua mea”, ne-a declarat Lavinia.
Lavinia a apreciat, însă, toate cadourile pe care le-a primit pentru că „ în general, pentru mine contează foarte mult gestul şi ziua de naştere am făcut-o să mă distrez cu prietenii şi să se simtă şi ei bine şi chiar aşa s-a întâmplat”.

Printre cadourile pe care le-a primit se numără şi o eşarfă Gucci, dar şi un parfum de la aceeaşi firmă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *