Jandarmii în misiuni în minivacanța de 1 Mai

Jandarmi (1)În minivacanța de 1 Mai,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările publice cu caracter sportiv și cultural-artistic .

Sâmbătă, 2 mai, 100 de jandarmi, împreună cu efective de poliție, pompieri, poliție locală și angajați ai firmelor de securitate, vor asigura ordinea și liniștea publică la meciurile de fotbal disputate pe Stadionul municipal Dorohoi ( de la ora 11.00, între echipele F.C.M. Dorohoi și C.S.Balotești)  și pe Stadionul municipal Botoșani ( de la ora 21.00, între echipele F.C.Botoșani – C.S.U. Craiova) .

În zilele de 2 și 3 mai, jandarmii vor acţiona pentru asigurarea siguranţei participanților la cea de-a VIII –a ediție a  Festivalului ,, Floare Albastră”, care se va desfășura la Ipotești.

De vineri până duminică, în colaborare cu reprezentanți ai I.S.U.J. Botoșani, Comisariatului Județean Botoșani al Gărzii Naționale de Mediu și Direcției Silvice Botoșani , jandarmii vor verifica respectarea prevederilor legale în zonele de agrement aferente fondului forestier, pentru prevenirea situațiilor de urgență generate de incendii sau arderi necontrolate.

De asemenea, efectivele inspectoratului vor acționa pentru menținerea ordinii publice în mediul urban și rural în sistem integrat, în cooperare cu lucrători de poliție.

Pentru evitarea unor evenimente neplăcute, jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţenii botoşăneni să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori şi forţele de ordine şi să solicite sprijinul forţelor de ordine în mod direct sau prin apel telefonic la numărul de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*