Captură uriaşă de ţigări de contrabandă făcută de poliţişti

tigari contrabandaPoliţiştii botoşăneni au făcut o captură impresionantă de ţigări după ce au oprit în trafic o autoutilitară condusă de un cetăţean ucrainean.

like facebookPoliţiştii din Dorohoi au oprit, vineri dimineaţă, în oraş o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, iar un sucevean, de 25 de ani, era pasager. În urma verificărilor s-au descoperit 8.030 de pachete puse în mai mulţi saci de plastic. Alte colete conţineau băuturi alcoolice din ţara vecină, toate fiind fără documente legale.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – I.P.J. Botoşani, fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Valorea de piaţă a ţigărilor este estimată la peste 100.000 de lei, iar cei doi au fost reţinuţi. Maşina a fost sigilată, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

One thought on “Captură uriaşă de ţigări de contrabandă făcută de poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *