Tânăr prins în flagrant în timp ce încerca să înşele o femeie cu 3.500 de euro

inselaciune-prin-telefonPoliţiştii au reţinut, miercuri, un tânăr, de 19 ani, în timp ce încerca să înşele o femeie prin metoda accidentul. Femeia, de 65 de ani, a sunat la Poliţie după ce tânărul a apelat-o şi s-a recomandat ca fiind fiul ei şi după ce i-a explicat că a produs un accident rutier şi îi trebuie 3.500 de euro pentru a nu fi arestat.

like facebookLa scurt timp tânărul a sunat din nou şi de data aceasta s-a prezentat ca fiind poliţist şi i-a transmis că dacă trimite suma de 3.500 de euro victimele accidentului îşi vor retrage plângerile. Pentru a fi mai operativ escrocul i-a spus că va veni un tânăr la ea acasă să ia banii.

După ce au fost sesizaţi, poliţiştii s-au dus acasă la femeie şi l-au aşteptat. În scurt timp l-au depistat pe I.P din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava, în timp ce intra în curtea locuinţei. În urma audierilor tânărul a povestit că a fost contactat de către un deţinut care i-a spus să se ducă la domiciliul femeii şi să ridice banii.

Explicaţiile nu i-au convins pe poliţişti care l-au reţinut pentru 24 de ore.

„În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul este bănuit şi de comiterea altor două infracţiuni de înşelăciune şi a patru tentative de înşelăciune, fapte pe care le-ar fi comis în baza  înţelegerilor prealabile cu C. G. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat al IPJ.

One thought on “Tânăr prins în flagrant în timp ce încerca să înşele o femeie cu 3.500 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *