Leo Grozavu: Îmi doresc cele trei puncte în meciul cu Craiova

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani vrea trei puncte din confruntarea, de sâmbătă, cu CSU Craiova. Leo Grozavu a menţionat, joi într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca elevii săi să facă o partidă mare pe Stadionul Municipal, însă a recunoscut valoarea adversarului.

like facebook„Înainte de orice îmi doresc să facem un meci bun cu Craiova, şi la final cele trei puncte, care contează mai mult ca orice să fie trecute în dreptul nostru. Noi de fiecare dată ne pregătim şi în funcţie de particularităţile adversarului şi sper să găsim antidotul pentru a desface apărarea olteană. Nu ştiu dacă vor face antijoc, nu pot să spun aşa ceva. Craiova e o echipă valoroasă cu jucători care luaţi individual sunt valoroşi şi nu cred că vor face antijoc. Nu stă în spiritul oltenilor să facă anti-fotbal. Tradiţia îi obligă, îi împinge la fotbal, dar fiecare antrenor îşi face strategia sa. Echipa Craiova a luat din asemănarea domnului Cârţu în sensul în care se organizeazăă foarte bine defensiv şi încearcă să joace pe contraatac”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Partida dintre FC Botoşani şi CSU Craiova, va avea loc sâmbătă de la ora 21:00 pe stadionul „Municipal” şi va fi transmisă de Look TV şi Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *