FOTO Grevă generală la Primăria Botoșani și Direcția de Taxe și Impozite. Angajații protestează în fața instituției și nu lucrează cu publicul

greva primarie 1Aproximativ 200 de angajați ai Primărie Botoșani au ieșit la primele ore în fața instituției și protestează față de condițiile de muncă și salariile mici pe care le primesc. Pe ușa Primăriei, dar și a Direcției de Taxe și Impozite Locale scrie ”Grevă generală”, iar angajații nu lucrează cu publicul. Botoșănenii care au de plătit amenzi pot să le achite la ghișeul Direcției de Taxe și Impozite de la Serviciul Înmatriculări Auto.

Greva generală este anunțată doar pentru ziua de joi, 30 aprilie, protestul fiind cu întreruperea totală a activităţii care va avea loc pe 30 aprilie.

like facebookSindicaliştii sunt nemulţumiţi că nici una din revendicările lor nu a fost soluţionată în mod favorabil de Guvernul României în contextul în care aproape toate categoriile de personal bugetar, sănătate, învăţământ, apărare, asistenţă socială au beneficiat de creşteri salariale şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

Ei mai spun că angajaţii din administraţia locală rămân cea mai slab plătită şi discrimiată categorie de salaraţi din sistemul bugetar.

greva primarie 3

greva primarie

greva primarie 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *