Inspectoratul Școlar va verifica modul de înscriere a copiilor la grădinițe

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Inspectoratul Școlar Județean va verifica modul de înscriere a copiilor la grădinițe, a declarat inspectorul Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ. Acesta a spus că reînscrierile la grădinițe au loc în perioada 27 aprilie- 11 mai, iar înscrierile se vor derula în intervalul 11 mai-1 august pentru anul școlar 2015-2016.

Astfel, în vederea cuprinderii copiilor cu vârste între 3 şi 6 ani în învăţământul preşcolar, se derulează, succesiv, următoarele etape: reînscrierea copiilor care frecventează unitatea de învăţământ preşcolar în acest an şcolar şi doresc să o frecventeze şi în anul şcolar 2015-2016, respectiv înscrierea copiilor nou veniţi. Înscrierile pot continua și după data de 1 august dacă mai există locuri libere. Etapele de reînscriere și înscriere vor fi realizate utilizând aplicația informatică SIIR (Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România).

like facebook

Inspectoratul Școlar va verifica modul de realizare a înscrierilor și încercarea cererilor admise în aplicația informatică SIIR”, a spus Manolache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *