Administratorul județului, Radu Judele, luat la întrebări de consilierii județeni

Judele raduConsilierii județeni au criticat activitatea administratorului județului, Radu Judele. Consilierii Dorin Ciuștea și Dumitru Zmău au spus că de când Judele a fost desemnat să reprezinte Consiliul Județean la societatea Nova Apaserv, de aproape trei ani, nu a prezentat nicio informare cu privire la ceea ce se întâmplă la operatorul de apă. Afirmațiile au fost făcute în momentul în care în ședința de Consiliu Județean s-a dezbătut proiectul privind acordarea unui mandat special reprezentantului județului Botoşani în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Nova Apaserv.

like facebookNu s-a prezentat un plan de management al administratorului ca să vedem cu ce se ocupă. Domnul Judele ne-a sfidat în reprezentările în AGA. Cetățenii o să ne taxeze pentru prestația noastră, nu pentru domnul Judele. Dânsul nu a prezentat în cei trei ani un raport de activitate ca administrator public. Este o instituție care i-a dat credit domnul Țurcanu, noi am aprobat-o foarte ușor. Nu am cerut nimic să vedem cu ce se ocupă. Consider că nu este corect ca să ai o funcție atât de importantă și să nu prezinți un raport de activitate la sfârșitul anului”, a spus consilierul Dumitru Zmău.

Administratorul județului le-a răspuns consilierilor că informații despre operatorul de apă pot găsi pe site-ul societății Nova Apaserv, respectiv a Consiliului Județean și, mai spune el, că societatea nu mai are datorii.

Nu este o lipsă de transparență”, a spus Judele.

Să-mi spuneți și mie, unde este publicată hotărârea că v-ați mutat la Tratoria?”, i-a replicat Ciuștea.

La rândul său, consilierul județean Sergiu Marian a propus numirea unui nou reprezentant al CJ la societatea Nova Apaserv. Propunerea va fi luată în discuție în ședința de luna viitoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *