Șeful Poliției Botoșani: Îi culegem pe cei care vând și consumă etnobotanice la colț de stradă.13 ciudați au fost găsiți vânzând și consumând etnobotanice

droguriAcțiuni ale polițiștilor botoșăneni pentru depistarea consumatorilor de etnobotanice. Șeful Poliției Botoșani, Cristian Cucoreanu, a declarat, marți, într-o ședință a Autorității Teritoriale de Ordine Publică, că acțiunea are loc lunar și se realizează în colaborare cu Jandarmeria, în primul trimestru fiind constatate 13 infracțiuni de acest gen.

Facem o acțiune cu sprijinul jandarmilor și îi culegem pe cei care vând și consumă etnobotanice la colț de stradă. În trimestrul I, 13 ciudați au fost găsiți vânzând și consumând etnobotanice”, a spus Cucoreanu.

like facebookȘeful Inspectoratului de Poliție Județean spune că acțiunea va continua și în perioada următoare. La rândul său, președintele ATOP Botoșani, Dumitru Zmău, a spus că Botoșaniul este tranzitat ”de derbedei” , localnici, care merg în afara țării pentru a aduce în țară droguri.

Se găsește ac și de cojocul lor. Vezi la spital câte un minunat din ăsta dând din cap de nu știi ce-i cu el. Tinerii consumă în continuare droguri”, a spus Zmău. Acesta a apreciat acțiunile polițiștilor care, spune el, sunt de a-i descuraja pe cei care vând și consumă etnobotanice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *