VIDEO Evacuare cu scandal făcută de un preot

preot vovidenia evacuare botosani3O familie din Botoşani a fost evacuată a două oară într-o săptămână. Elena şi Florin Plioţ locuiau, fără documente, într-o casă în apropierea Bisericii Vovidenia din municipiu. Preotul Bisericii a intentat o acţiune în instanţă şi a obţinut evacuarea lor, însă le-a pus la dispoziţie o casă pe strada Bucovina timp de un an până să îşi caute o altă locaţie.

Cei doi au refuzat să părăsească imobilul, iar luni au fost evacuaţi de un executor judecătoresc. Marţi s-au întors în casă motivând că mai vreau să îşi ia câteva lucruri, însă au refuzat să mai plece, preotul chmemând din preot vovidenia evacuare botosani2nou poliţia şi jandarmii.

Cei doi au motivat că nu pot să stea în casa ce le-a oferit preotul pentru că femeia este în vârstă, are peste 80 de ani, şi nu poate urca treptele, iar fiul ei a cerut să mai fie lăsaţi încă cel puţin trei ani pentru a face rost de documente legale de şedere în actualul imobil. Mai mult decât atât cei doi au acuzat preotul de abuz spunând că a ajuns să fure terenul din zonă şi să ridice o construcţie fără documentele legale.

preot vovidenia evacuare botosani1preot vovidenia evacuare botosani5preot vovidenia evacuare botosani4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *