FOTO Tragedie. O adolescentă, de 16 ani, şi-a pus capăt zilelor

politie in fata bloculuiO adolescentă, de 16 ani, a fost găsită moartă, joi după amiază, iar prima impoteză este suicidul.

like facebookTânăra învaţa la Colegiul Economic Octav Onicescu şi de două săptămâni stătea în gazdă într-un apartament de pe Aleea gen Gheorghe Avramescu din municipiul Botoşani.

Colegul său de apartament, un tânăr de 19 ani, a găsit-o joi fără suflare. Băiatul a povestit că, miercuri seară, fata era abătută după o ceartă cu ioana drobota moartaiubitul său.

Tânărul a solicitat intervenţia cadrelor medicale, însă echipajul de pe ambulanţă nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală au ridicat trupul tinerei, iar necropsia urmează să stabilească cel mai probabil cauza decesului.

Fata se caracteriza pe reţelele de socializare ca fiind o fire timidă şi foarte sensibilă.

„Cine sunt eu?Eu sunt acea fata timida,pe care orice lucru marunt o poate rani.Eu sunt cea care si cu lacrimi in ochi insista ca e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecata de cei care nici numele nu mi-l stiau… Si poate ca sunt mica,ciudata,diferita si complicata. Dar daca plec,imi vei simti lipsa…”, se arată într-o postare.

 

4 thoughts on “FOTO Tragedie. O adolescentă, de 16 ani, şi-a pus capăt zilelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *