Cătălin Flutur: Să ne iubim orașul, să-l respectăm şi să contribuim fiecare în parte la păstrarea identității sale culturale

catalin flutur (3)Fostul primar, Cătălin Flutur, a adresat, la rândul lui, un mesaj de sărbătoare botoşănenilor la ceas aniversar. Actualmente director la Locativa şi consilier judeţean, Flutur a ales să transmită printr-o inregistrare video pe Facebook mesajul.

El face apel la păstrarea identităţii culturale a oraşului şi la respectul de care suntem datori ca botoşăneni să-l acordăm oraşului.

like facebook„Ziua Sfântului Gheorghe patronul spritual al orașului nostru este pentru mine o sursăde  profundă emoție și de mândrie. Mândrie că aparțin unui oraș care a dat țării atâtea mari personalități. Emoție că pot să fiu alături de dvs într-o zi de sărbătoare pentru noi toți, că mă pot bucura împreună cu oamenii acestui oraș de istoria și cultura lui. De prezentul și viitorul pe care mi le-am dorit mereu mai bune pentru fiecare botoșănean în parte. Să ne iubim orașul, să-l respectăm să contribuim fiecare în parte cât putem, cum putem la păstrarea identității sale culturale și spirituale .Să ne bucurăm împreună de ceea ce orașul nostru oferă și să-i oferim la rândul nostru respectul pe care îl merită. La mulți ani, Botoșani! La mulți ani, botoșăneni”, este mesajul fostului primar Cătălin Flutur adresat botoşănenilor.

Cătălin Flutur şi-a anunţat intenţia de a candida din nou în 2016 pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani. El a mai fost primar două mandate în perioada 2004-2008 şi 2008-2012.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *