FOTO! Accident grav la ieșirea din pădurea Rediu. O mașină a fost proiectată într-un copac: Două persoane, la spital

accident stauceni 1Două persoane, mamă și copil, au ajuns, miercuri la amiază, la spital, în urma unui accident care a avut loc la ieșirea din pădurea Rediu, spre Stăuceni. Un bărbat de 36 de ani, Marian Ovidiu Popescu, venea dinspre Stăuceni la Botoșani, la volanul unui Volkswagen cu numere de înmatriculare din Marea Britanie și face o manevră de depășire a unui Opel care staționa în afara părții carosabile. Pentru că nu a păstrat distanța față de autoturismul parcat, șoferul autoturismului VW a intrat în plin în acesta.

like facebookOpelul, a cărui proprietar se afla la niște lucrări agricole la câmp, a fost proiectat într-un copac fiind avariat în totalitate.

Maşina era parcată în afara părţii carosabile. S-a izbit în maşină. A mea a fost aruncată în copac, iar a lui s-a oprit mai încolo”, a afirmat proprietarul Opelului, Mihai Niculescu.

În urma accidentului, soția șoferului, dar și copilul, au fost preluați de ambulanță și duși la spital. Starea femeii este mai gravă.

accident Rediu - Stauceni Botosaniaccident Rediu- Stauceni Botosaniaccident stauceniaccident stauceni 1accident stauceni 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *