Exclusiv! Un cunoscut om de afaceri şi-a dat avocatul în judecată, nemulțumit de serviciile sale

avocat clientUn cunoscut om de afaceri a ajuns în război cu propriul avocat şi l-a dat în judecată cerându-i banii înapoi. Este vorba despre Mihai Debeli care a încheiat cu avocata Alina Ailinca un contract de reprezentare juridică pentru societăţile sale, Doroca SA Dorohoi şi Glass Internaţional, însă acuză că apărătorul său nu l-a reprezentat în procese aşa cum trebuia.

Contractul a fost încheiat în anul 2011 şi era în valoare de 6.000 de lei. Iniţial, omul de afaceri a reclamat avocata la decanul Baroului de avocaţi Botoşani şi conducerea organizaţiei i-a dat dreptate, obligând avocata să restituie suma plătită de client.

like facebookUlterior, Alina Ailinca a contestat decizia decanului la consiliul Baroului, însă contestaţia a fost respinsă. A contestat şi în instanţă, însă procesul a fost suspendat pentru neprezentarea părţilor. În 2014, văzând că nu îşi primeşte banii, omul de afaceri a deschis un dosar la Judecătoria Botoşani solicitând banii de la avocată.

Avocata s-a apărat în instanţă spunând că şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale fiind prezentă în instanţă la termene dosarelor unde era angajată sau în cazul în care a lipsit şi-a asigurat substituirea.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *