Consilierii PNL, acuzați că iau decizii ”în laboratoarele Locativa”

eugen turcanu corneliu furtuna consiliul localNoi acuze aduse de viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, la adresa consilierilor locali ai PNL. Nemulțumirea pleacă de la un proiect de hotărâre privind înființarea unui compartiment în cadrul Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement, care să gestioneze activitatea de blocare a mașinilor și a parcometrelor din muncipiu, proiect care a fost respins de consilierii PNL. Cosmin Andrei spune că decizia de a respinge proiectul a fost luată în ”laboratoarele Locativa”.

Intenția noastră era clară, de a constitui acel compartiment la DSPSA care să gestioneze în prima instanță parcometrele de pe raza municipiului Botoșani, ca să putem încasa banii din parcările pe care le gestionează municipalitatea. Nu a trecut această propunere, cum de altfel nu a trecut nici propunerea de HCL cu înființarea unui serviciu la DSPSA, unde să putem efectua și ridicările mașinilor parcate neregulamentar în municipiu. Consider că este o decizie luată în laboratoarele Locativa, este o decizie politică și nu este fundamentată pe nevoia cetățenilor. Este strict tratată în funcție de interesele consilierilor sau politica domnului Cătălin Flutur”, a menționat Cosmin Andrei.

like facebookEl spune că se va reveni în Consiliul Local cu această hotărâre, întrucât este singura variantă prin care se poate gestiona direct parcările din municipiul Botoșani și întreg serviciul de ridicare.

S-a vehiculat ideea să preia Urban Serv sau Eltrans această activitate, însă acest lucru nu poate fi făcut. Aceste două socioetăți trebuie să participe la licitație, unde ne putemn trezi cu altă companie care să nu se numească HSR și ajungem în situația să urmărim activitatea și să preintâmpinăm abuzuriler altor societăți care au interesul primordial de a face profit și nu de a gestiona și fluidiza traficul în municipiul Botoșani”, a adăugat viceprimarul municipiului Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *