Destin tragic pentru o fetiţă de nici doi ani. Are nevoie de ajutorul semenilor pentru un diagnostic corect

evelina maria enacheO fetiţă, de aproape doi ani, are nevoie de ajutorul semenilor pentru a fi diagnosticată corect într-un spital din Elveţia. Evelina Maria Enache nu mai poate face nici macar gesturi specifice unui bebelus de cateva luni.

like facebookNici macar unii dintre cei mai titraţi experti în domeniul neurologiei nu pot da un răspuns la această întrebare.
Micuta Eveline Maria a venit pe lume ca un copil normal, s-a dezvoltat corespunzator vârstei pana într-o zi cand, din senin, aparent fără motiv, a facut o criză convulsivă care a lasat-o fără cunostinţă pret de câteva minute bune. Aşa a debutat coşmarul.

În scurt timp fetiţa a început să piardă achiziţii esentiale, instalându-se regresul psihomotor sever, astfel încât a ajuns să nu poată sta în şezut sau să mestece.

Părinţii Evelinei Maria au încercat să facă tot ce le-a stat în putinţă, investigaţii de specialitate extrem de costisitoare în ţară, la Cluj, la Bucuresti, în strainătate la Acibadem, în Franţa, toate fără răspuns.

Nimeni nu poate spune cu certitudine care este cauza, de ce un copil de aproape doi ani a redevenit bebeluş.
În tot acest cosmar a aparut o raza de speranta, clinica de neurologie din Elveţia-University Children’s HospitalNeuropediatrics / Children Neurology de către doamna profesor doctor Barbara Plecko a acceptat cazul micuţei Eveline, i se dă acum şansa la un diagnostic corect şi de ce nu sansă la o viata normala, la fel ca si ceilalti copii de varsta ei.

„De aceea, va rugam, pe toti cei care aflati povestea ei, sa o spuneti mai departe. Sa punem mana de la mana si sa strangem cei 5000 de EUR necesari pentru spitalizare si testele initiale. Impreuna ii putem da acestui copil sansa la viata normala, Eveline stia sa alerge, sa se joace, stie si vrea si acum, dar din pacate nu mai poate. Noi toti, impreuna putem schimba viata acestui pui de om care vrea doar sa fie cum a fost, la fel ca noi…Dă o mâna de ajutor fiecare leu contează”, se arată într-o postare  a Asociaţiei Salvează o Inimă.
Donatiile se pot realiza in contul special creat pentru fetita
Titular cont:Enache Loredana-mama fetitei Evelina
RO89BSEA0200000001602147
EMPORIKI BANK-ROMANIA SA
Numar telefon: 0769114764-Loredana Enache

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *