FOTO Botoşaniul găzduieşte din nou meciuri de baseball. Portariuc a dat lovitura de start

baseball botosani2Stadionul Mecanex a găzduit, vineri, primul joc de baseball la categoria seniori după o pauză de 10 ani.

like facebookEchipa CS Ishido Botoşani a primit vizita celor de la Roman în prima etapă a seriei Nord din cadrul  campionatului naţional. Din seria Botoşaniului şi Romanului mai face parte şi echipa din Suceava.

Având în vedere importanţa evenimentului, edilul Ovidiu Portariuc a dat lovitura de începere a meciului. Primarul a promis că municipalitatea va sprijini echipa de baseball şi a promis că va amenaja şi un teren pentru aceasta.

” O echipă pe care puţini botoşăneni o ştiu dar aduce imagine deosebită Botoşaniului. Sper ca în memoria antrenorului Ioan Asultanei  să susţinem acest sport şi să amenajăm un teren. Am fost printre primii din România care au găzduit acest sport. Am vorbit cu băieţii să depună un proiect anul viitor pentru susţinerea activităţilor sportive. Am indentificat mai multe terenuri în Botoşani şi de ce nu, să facem un teren la standarde internaţional şi chiar să găzduim competiţii de acest nivel”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Membrii echipei botoşănene sunt ambiţioşi şi îşi propun câştigarea campionatului naţional.

” Acum desfăşurăm prima etapă a campionatului naţional. Debutăm după o pauză de 10 ani la categoria seniori. În zona noastra sunt trei echipe şi în zona sud alte trei. Pe zone se joacă tur retur şi apoi primele două locuri pe zone joacă play off. Ne propunem câştigarea campionatului pentru că majoritatea participăm la loturile naţionale „, a declarat Bogdan Pârvu, antrenorul echipei.

baseball botosani3baseball botosanibaseball botosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *