Vezi cu ce premii s-au întors elevii botoșăneni de la Olimpiada națională de română!

elevi fara fata (1)Rezultate meritorii obținute de elevii botoșăneni la Olimpiada națională de limba română și lectură. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, Olimpiada „Lectura ca abilitate de viaţă” – etapa naţională, a avut loc la Bistriţa, între 2-5 aprilie.

A fost obținut un premiu I de Andrei Anghel, Şcoala Gimnazială „M. Kogălniceanu” Dorohoi, nivelul 2, clasaa VIII-a, mențiune – Cosmina Mihoreanu, Colegiul Naţional „M. Eminescu” Botoşani, nivelul 1,clasa a VI-a.

La Olimpiada de Limbă, comunicare şi literatură română (Gimnaziu), etapa naţională a avut loc la Brăila, între 6-10 aprilie. S-a obținut premiul II – Andrei Anghel, Şcoala Gimnaazială „M. Kogălniceanu” Dorohoi, clasa a VIII-a și menţiune – Ruth Fodor, Şcoala Gimnazială „M. Kogălniceanu” Dorohoi, clasa a V-a.

like facebookLa liceu, Olimpiada de Limbă, comunicare şi literatură română s-a desfășurat la Târgu Mureş, între 6-10 aprilie.

La clasa a IX­-a:  Andreea Pușcasu, de la C.N. ”Mihai Eminescu” a obținut premiu special, iar la clasa a X-­a : Antonia­ Paula Horodincă, de la C.N. ”M. Eminescu” a obținut tot un premiu special. La clasa a XI­ a: Oana Tanasa, de la C.N. ”A.T.Laurian” a primit premiu special, același premiu fiind obținut și la clasa a XII­ a de Şologon Giulia­ Dumitriţa, C.N. ”A.T.Laurian”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *