Povestea dramatică a celor două familii distruse de accidentul de la Orășeni

accident cu un mort si trei raniti la Oraseni BotosaniCele două familii care au fost implicate în gravul accident petrecut, miercuri dimineaţă, în aproprierea localităţii Orăşeni Deal, au avut parte de un ghinion teribil. Mihai şi Elena Ştirbu i-au invitat pe cumetrii lor, Vasile şi Ana Andrei, din Dolheşti Suceava, pe la ei.

like facebookMiercuri Mihai Ştirbu avea programat un proces la Tribunalul Botoşani privind anumite modificări în cartea de muncă. S-a pornit cu soţia şi i-au luat şi pe cumetrii lor, urmând să îi lase la fiul lor pe care sucevenii l-au botezat. La câteva sute de metri de la ieşirea din localitate, în cale le-a ieșit un camion, iar şoferul a încercat să îl depăşească, însă în timpul manevrei a observat un Cielo venind din sensul opus.

A tras mai mult stângă pentru a încerca să facă „triplare”, însă a fost furat pe acostament, a mers aproximativ 40 de metri pe o păşune şi apoi maşina s-a izbit de malul pârâului Dresleuca şi apoi s-a răsturnat fix în apă. Pe locurile din faţă a maşinii erau cei doi bărbaţi, iar pe bancheta din spate soţiile lor. Femeile au fost primele care au ieşit din maşină, însă bărbaţii au rămas încarceraţi şi, mai rău decât atât, apa a pătruns în maşină şi ambii aveau capurile în apă.

Pentru şofer nu s-a mai putut face nimic, iar Vasile Andrei a fost transportat în comă la spital, însă starea sa este foarte gravă fiind conectat la aparte.

Ana Andrei, de 68 de ani, a fost transferată la Iaşi cu elicopterul SMURD având politraumatisme, iar Elena Ştirbu a ajuns la o unitate medicală din Iași cu ambulanţa terestră având mai multe fracturi ale membrelor şi coastelor.

VIDEO Accident cu un mort şi trei răniţi grav după ce o maşină a sărit de pe un drum într-un râu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *